Politic
După noua lege, Coral Beach 1 ar trebui demolat

plaja copy

 

Construcţiile de pe litoralul românesc au intrat în era secerişului. Dacă nu se încadrează în „standarde” zboară cât ai zice Bamboo. Deocamdată se lucrează la demolat fiţe, probabil că blocurile încă se negociază. La câte construcţii suspicioase sunt pe malul mării, cu siguranţă se poartă şi negocieri.

Citeşte...
 
Politicieni, afacerişti şi interlopi învârt afaceri în lumea ascunsă a ong-urilor

mircea banias copy

Mircea Banias


Nume sonore pe plan local şi naţional apar în lista organizaţiilor nonguvernamentale locale. Fondatorii militează pentru democraţie, principii sănătoase, o lume mai bună şi o Românie cu imaginea neprihănită.

Citeşte...
 
ONG-ul, paravan pentru interesele potentaţilor constănţeni

elena francu copy

 

Peste o mie de asociaţii, fundaţii, federaţii şi uniuni îşi desfăşoară activităţile în judeţul Constanţa. Jumătate dintre organizaţiile nonguvernamentale susţine că are scopuri umanitare şi caritabile, un sfert se luptă pentru drepturile copiilor, persoanelor bolnave grav sau celor cu handicap, un procent mic militează pentru apărarea drepturilor şi sprijinirea minorităţilor de orice fel din România, în domeniile economic, social, sportiv, artistic şi religios, iar restul promovează şi încurajează iniţiativele civice şi democratice.

Citeşte...
 
Liderii de sindicat combinatori în campaniile electorale

greva copy

 

În ultima vreme se arată tot mai mult cu degetul spre liderii de sindicat. Deveniţi persoane publice mai mult prin prisma averilor şi a combinaţiilor dubioase în care intră, decât prin lupta sindicală ei sunt cei care, fără pic de jenă trag sforile alături de politicieni. Majoritatea nu au culoare politică şi preferă să meargă cu cine dă mai mult. Potrivit unor surse din interior negoncierile se poartă  de fiecare dată înainte de alegeri. Atunci se „fac cărţile”.

Citeşte...
 
Banca îl execută pe Soare, fostul primar din Cogealac

96fbfeef-c88d-44b0-a86c-06fe64776df51 copy

 

Piraeus Bank vinde două dintre terenurile SC Robert Ten Sun SRL, firmă controlată indirect de fostul primar din Cogealac, Ion Soare. Banca îşi recuperează astfel o parte din banii pe care Robert Ten Sun SRL i-a împrumutat pe 17 martie 2008. Suma totală datorată băncii este de aproximativ 300.000 euro. Primul teren măsoară 43.000 mp, iar cel de-al doilea 10.000 mp. Imobilul este situat în zona considerată mediană a comunei Cogealac, pe strada Gării, în apropierea căii ferate. Terenul pierdut de Soare are acces la reţeaua de gaze naturale, curent electric, apă curentă şi canalizare.

Citeşte...
 


Pagina 1 din 3