Vameşii şi-au ascuns maşinile de lux, urmează să se mute cu chirie?

second-hand-piata copy

 

Angajaţii din Punctul Vamal Constanţa Sud Agigea au devenit mult mai precauţi după descinderile care au avut loc în vămile din ţară la începutul anului. Chiar dacă se specula că şi Portul Constanţa va fi teatrul unor operaţiuni de acelaşi gen în cele din urmă apele s-au liniştit iar angajaţii Direcţiei Regionale Vamale au răsuflat uşuraţi în cele din urmă.

Citeşte...
 
Marghiol a cumpărat la licitaţie o parte din SC Nazarcea Ovidiu SA

ips

IPS Teodosie


Încet dar sigur ne îndreptăm spre falimentul unei Arhiepiscopii. Este vorba despre Arhiepiscopia Tomisului. „Minunile” Înalt Prea Sfinţiei Sale Teodosie se cuantifică în datorii la bănci, la stat şi neplata salariilor către o bună parte din preoţi.

Citeşte...
 
Trioul Bogatu-Pilcă-Făinărea a preluat prin diverse manopere Podgoria Babadag

bogatu copy

 

Eugen Bogatu, celebrul inculpat din afacerea „Baaklini”, era polivalent. Când e vorba de afaceri la limita legii Bogatu şi „fraţii” săi Marius Făinărea şi Alin Pilcă face o echipă inventivă şi abilă în a manipula persoane pentru a-şi atinge scopurile. Cei trei încearcă de câţiva ani să pună mâna pe 547 de hectare de viţă de vie nobilă din Podgoria Babadag.

Citeşte...
 
Filiera arabă condusă de „Piticul” îi avea „angajaţi” pe Teşeleanu şi Olteanu

iulian_teseleanu_vames_cta copy

 

Preşedintele Traian Băsescu făcea într-o emisiune televizată o declaraţie plină de tâlc cu privire la anchetele din vămile României. El spunea că Vama Port Constanţa nu trebuie ocolită de ochiul vigilent al procurorilor. În continuare vom aduce în atenţia opiniei publice un caz care arată că Vama Port Constanţa sud Agigea nu a fost ocolită de anchetatori, ci mai mult: protejată.

Citeşte...
 
Teşeleanu: Pe aici nu se trece

containere copy

 

Euro Trade Invest este una dintre companiile care au deţinut magazine Duty Free pe graniţele non euro româneşti. Un container cu ţigări ce aparţinea companiei a ajuns în terminalul de containere din Portul Constanţa Sud Agigea. Operaţiunea s-a derulat pe timpul când Iulian Teşeleanu era şef al Vămii Constanţa Sud Agigea.

Citeşte...
 


Pagina 1 din 5